ВЕЛИКИ ЧЕТВРТОК – ВЕЧЕР

На 25. 04. 2019 година, на Велики Четврток, кога си спомнуваме за спасителните страдања на Спасителот наш Господ Исус Христос , во храмовите на Австралиско – сиднејската епархија, во вечерните часови, беа отслужени Утрени богослужби со читање на дванаесетте страдални Евангелија.