ВЕРОНАУКА СО ОТЕЦ ГАВРИЛ ВО ЕПИНГ

На ден 30. 05. 2024 година во просториите на Македонскиот културен центар при Македонската црковна општина „Свети Георгиј и Пресвета Богородица“ во Епинг се оддржа третиот дел од предавањето „Правилно запознавање на православната вера и живеење“.

На предавањето присуствуваа голем број на верници.