ТРЕТ АКАТИСТ НА ПРЕСВЕТА БОГОРОДИЦА

На 29. 03. 2019 година, во третиот петок од Великиот пост, во храмовите на Австралиско – сиднејската епархија, во вечерните часови, беше отслужено Мало повечерие со Третата статија од Акатистот на Пресвета Богородица.