ЧЕТВРТ АКАТИСТ НА ПРЕСВЕТА БОГОРОДИЦА

На 05. 04. 2019 година, во четвртиот петок од Великиот пост, во храмовите на Австралиско – сиднејската епархија, во вечерните часови, беше отслужено Мало повечерие со четвртата статија од Акатистот на Пресвета Богородица.