ВЕРОНАУКА ВО „МАКЕДОНСКИОТ КУЛТУРЕН ЦЕНТАР“ ВО ХРАМОТ „СВЕТИ ГЕОРГИЈ И ПРЕСВЕТА БОГОРОДИЦА“ ВО ЕПИНГ

Во четврток, на 28-ми март 2024 година во просториите на „Македонскиот културен центар” при храмот „Свети Георгиј и Пресвета Богородица” во  Епинг – Мелбурн, отец Гаврил (Галев) во присуство на повеќе верници го одржа второто предавање на тема: „Правилното познавање на Православната вера и живеење”.