ПЕТТИ АКАТИСТ НА ПРЕСВЕТА БОГОРОДИЦА

На 12. 04. 2019 година, во петтиот петок од Великиот пост, во храмовите на Австралиско – сиднејската епархија,  беше отслужено Мало повечерие со  Акатистот на Пресвета Богородица.