Нови активности и настани на Македонската православна младина на Австралија (MOYA)

 

Македонската православна младина на Австралија (MOYA) зеде учество помеѓу останатите младински заедници на манифестацијата „My day – Festival 2017“.

Исто така во Мелбурн беше организирано правење на крстови од страна на најмладите по повод престојниот празник Цветници.