МАЛО ПОВЕЧЕРИЕ И АКАТИСТ ВО ХРАМОТ „СВЕТИ ВМЧ. ДИМИТРИЈ“ ВО ВОЛОНГОНГ

На 29. 03. 2024 година, во вториот петок од Великиот пост, во храмот „Свети вмч. Димитриј“ во Волонгонг, Сиднеј – Нов Јужен Велс, свештеникот Томе Младеновски отслужи Мало повечерие со Акатист кон Пресвета Богородица.