МАЛО ПОВЕЧЕРИЕ И АКАТИСТ ВО ХРАМОТ „СВЕТА ПЕТКА“ ВО РОКДЕЈЛ, СИДНЕЈ (НОВ ЈУЖЕН ВЕЛС)

На 05. 04. 2024 година, во третиот петок од Великиот пост, во црковната општина „Света Петка“ во Рокдејл, старешината на храмот јереј Владо Недески отслужи Мало повечерие со Акатист кон Пресвета Богородица.