Среда од Првата седмица на Великиот пост во храмот „Свeти Георгиј и Пресвета Богородица“ во Епинг, Мелбурн (Викторија)

На 21. 02. 2018, во средата од Првата седмица на Великиот пост, во црковната општина „Свети Георгиј и Пресвета Богородица“ во Епинг, старешината на храмот, јерејот Климент Станковски служеше Големо повечерие со Канонот на свети Андреј Критски.