ПОКАНА ЗА ЧАСОВИ ПО ВЕРОНАУКА

Macedonian Orthodox Church – Ohrid Archbishopric
Diocese of Australia – Sydney

МАКЕДОНСКА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА – ОХРИДСКА АРХИЕПИСКОПИЈА

АВСТРАЛИСКО-СИДНЕЈСКА ЕПАРХИЈА

„Saint Demetrius of Solun“ – Macedonian Orthodox Church – Wollongong
Македонска православна црква „Свети Димитриј Солунски“ – Волонгонг

 

ПОКАНА ЗА ЧАСОВИ ПО ВЕРОНАУКА

Македонска православна црква „Свети Димитриј Солунски“ во Волонгонг – Сиднеј (Нов Јужен Велс), им соопштува и ги поканува сите заентересирани верници да земат учество на часовите по веронаука, кои ќе се оржуваат во храмот, секој втор понеделник, со почеток во 17: 30 часот.

Сите сте добредојдени!

 

Адреса:

8 – 14 Stewart St. Wollongong NSW 2500

 

Фб – страна: https://www.facebook.com/Macedonian-Orthodox-Church-Saint-Dimitrija-Solunski-Wollongong-NSW-1572016686387652/

Reverend / Свештеник:

Јереј Роберт Илијевски