Празнична вечерна богослужба во храмот „Свeти Георгиј и Пресвета Богородица“ во Епинг, Мелбурн (Викторија)

На 11. 07. 2017 година, во предвечерието на големиот празник посветен на светите апостоли Петар и Павле – Петровден, во црковната општина „Свети Георгиј и Пресвета Богородица“ во Епинг, старешината на храмот, јерејот Климент Станковски служеше празнична вечерна богослужба.

На службата присуствуваше побожен народ.