Спортски активности на Македонската православна младина на Австралија (МОYA)

На 28. 05. 2017 година во организација на Македонската православна младина на Австралија се одржа заедничко дружење на членовите, кои овој пат одлучија тоа да го направат, играјќи одбојка.

Македонската православна младина на Австралија секој месец ќе организира по еден настан, па по тој повод Ве повикуваме на  заедничко дружење и на останатите следни настани:

18 ЈУНИ – ПИКНИК ВО ПАРК

03 ЈУЛИ – КУГЛАЊЕ

За повеќе информации, обратете се кај:

  • Даниела: 0405 165 522
  • Катерина: 0422 600 732

И во прилог Ви ја ја доставуваме програмата.