Управата на Македонската црковна општина „Свeти Георгиј и Пресвета Богородица“ во Епинг, Мелбурн (Викторија) со благодарност до сите добродетели на храмот

На 22. 12. 2017 година, јерејот Климент Станковски, кој е старешината на храмот „Свети Георгиј и Пресвета Богородица“ во Епинг, од името на Управата на црковната општина се сретна со сите оние кои изминатава година ја поткрепуваа црквата, им се заблагодари од името на сите верници, кои се црквуваат во црковната општина.

Нека Семоќниот Бог им ги услиша молитвите, нека им подари здравје, мир и благосостојба во нивните домови.